|
کد مطلب: 74941
طرح مجلس براي رونق توليد/ تمهيدات ويژه براي كنترل تورم نتيجه جلسه 90 دقيقهاي سران قوا
تاریخ انتشار : 1393/01/01 نمایش : 791
به گزارش سلام لردگان به نقل از باشگاه خبرنگاران، علي لاريجاني پس از پايان نشست امروز سران سه قوه به ميزباني مجلس در جمع خبرنگاران حاضر شد و توضيحاتي را درباره اين نشست ارائه کرد.
وي گفت: اينگونه جلسات هر از چند گاهي تشکيل ميشود و در آن عمدتا درباره مسائل مختلف داخلي، بينالمللي و منطقهاي در آن بحث ميشود که در اين جلسه نيز حوادث مهم منطقه مانند سوريه، فعاليتهاي هستهاي کشور، بودجه و کيفيتي که در تنظيم آن رعايت شده و برخي مسائل گرانيها صحبت شد.
لاريجاني با اشاره به اينكه در ين جلسه تمهيداتي براي کنترل تورم انديشيده شد، اظهار داشت: چگونگي رونق توليد کشور از طريق صندوق توسعه و جزئيات لايحه بودجه و راهكارهاي حمايت از توليد در اين لايحه و مسير کار بيشتر از جمله موضوعات طرح شده در اين نشست بود كه بعدها بر روي جزئيات آن بحث خواهد شد.
وي ادامه داد: مسائلي در حد کلان در نشست سران قوا بررسي ميشود كه جزئيات اين مسائل بايد در بحثهاي کارشناسي پيگيري شود.
رئيس قوه مقننه درباره زمان ارائه لايحه بودجه به مجلس گفت: اعلام کردند لايحه بودجه در حال چاپ و تکثير است تا هر چه سريعتر به مجلس ارائه شود که در صورت انجام مقدمات، فردا و در غير اين صورت در جلسه بعد تقديم خواهد شد.
لاريجاني اعلام کرد: مجلس آماده است تا هر چه سريعتر بررسي لايحه را در دستور کار قرار دهد.
وي در مورد گرانيها و تأکيدات رهبر معظم انقلاب نيز تصريح كرد: اين جلسه وجه همت خود را در اين خصوص قرار داده بود که چگونه ميشود در مسائل معيشتي مردم به آنها کمک کرد به گونهاي که مسائل حاشيهاي بر آن سايه نياندازد.
لاريجاني همچنين افزود: براساس فرمايشات مقام معظم رهبري، مسائل اصلي کشور بايد در اين جلسات مدنظر قرار گيرد، ما اين جلسه از سران قوا دعوت کرديم تا با بحث راجع به اين موضوع، محور کار را بر رونق توليد قرار دهند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: اگر بخواهد اشتغال در کشور ايجاد شود و نقدينگي به سمت توليد برود، بايد زمينههاي رونق توليد فراهم شود و اين کار با روشهاي مختلف اعم از اصلاح نظامات بانکي که براي توليد کننده نفع داشته باشد، در بودجه و قانونگذاري مورد توجه قرار گيرد.
وي در ادامه از تهيه طرحي براي حمايت از توليد در مجلس خبر داد و گفت: طرحي در مجلس براي رونق توليد آماده شده که اگر به بودجه سال آتي برسد در داخل لايحه بودجه تعبيه خواهد شد و اين درحاليست كه کارهاي جزئي آن در کميسيونها در حال انجام است.
لاريجاني در خصوص جلسات اقتصادي دولت و مجلس گفت: در جلسات دولت و مجلس ما به اين نتيجه رسيديم که همان تأکيدات رهبري نيز در اين خصوص بود که با تهيه بستهاي به مردم کمک کنيم و اين تصميم گيري انجام شد و به زودي نيز اجرا ميشود.
رئيس مجلس شوراي اسلامي همچنين از ارائه بودجه چند دوازدهم دولت به مجلس ابراز بياطلاعي کرد و اظهار داشت: با توجه به اينکه مجلس در اين فرصت کوتاه نميتواند کل لايحه بودجه را بررسي کند، ارائه لايحه چند دوازدهم از سوي دولت ضروري است.
رئيس قوه مقننه در پايان تصريح کرد: پس از دريافت لايحه بودجه، مجلس به سرعت کار بررسي آن را آغاز خواهد کرد و پس از ارائه پيشنهادات نمايندگان، اين لايحه در کميسيون تلفيق و صحن بررسي ميشود و در صورتي که کارها تمام نشود، بحث چند دوازدهم مطرح ميشود.
|
|
|
|